Välkommen till Gävlegrodorna

Välkommen till Gävlegrodorna

Till att börja med kommer du få inloggningsuppgifter till idrottonline.se som vi använder för betalning av medlemskap och andra aktiviteter. Har du inte fått inloggning tillskickad inom 72h, skicka ett mail till styrelsen@gavlegrodorna.se.

PS: Glöm inte kolla skräpposten efter mail från Idrott Online

För att komma igång med någon av aktiviteterna som vi inom klubben erbjuder är det bästa att gå med i vår Facebookgrupp ”DK gävlegrodorna” (https://www.facebook.com/groups/dkgavlegrodorna/). Där annonserar vi ut träningar, utfärder och dyl.

DYKNING OCH LUFTFYLLNING

Klubben har en egen kompressor och en egen båt. För att få använda kompressorn måste man först gå en handhavandekurs samt erlägga en deposition för uthämtade av nyckel till vår container.
Klubbåten är en 7m lång ribbåt som kallas ”Gula faran”. Tack vare den kan vi göra utfärder till närliggande vrak men även ta den på trailer för längre resor. Båten används i första hand till dykning men när den inte används för primära ändamål kan man hyra den för eget bruk. Vi har även en liten uppblåsbar tub att dra efter båten. Nautisk kompetens krävs för att få skeppa båten.

UW-RUGBY & BAD

Under höst/vinter/vår spelar Grodorna uw-rugby i Fjärran Höjderbadet. Man får prova på 3 gånger utan att betala aktivitetsavgift men efter det måste man erlägga en ersättning för att använda badtiden.

 

För 2016-2017, September till Maj, har vi badtid tisdagar kl 20-21.