Medlemsförmåner

Medlemsförmåner

Nedan finner du några utvalda fördelar med att vara medlem i Gävlegrodorna. Vill du läsa om alla fördelar du har som medlem i en SSDF-ansluten klubb kan du klicka dig vidare här

 

Genom medlemskap i Gävlegrodorna omfattas man av SSDFs medlemsförsäkring. Försäkringen gäller vid olycksfallsskada och/eller tryckskillnadsskada som inträffar under utförande av aktivitet inom sportdykning samt under direkt färd till och från sådan aktivitet. Försäkringsåret är 1 januari - 31 december.

Du kan läsa mer om försäkringen här


Ange alt-text här.

www.colona.com (Hurghada, El Gouna och Sharm El Sheikh i Egypten)
15 % rabatt på Colonas annonserade prislistor för dykutbildningar och dykutfärder (gäller ej dyksafari och hyra av dykutrustning). OBS! Meddela att du vill använda SSDF-rabatten redan vid bokning samt vid incheckning på Colonas dykcenter.


Ny Gasbolaget logo

Som medlem i Gävlegrodorna har du 10% rabatt på ordinarie priser på dykutrustning. Det gäller alla produkter i vårt sortiment och det vi kan införskaffa genom specialorder till våra leverantörer.

15% rabatt lämnas på ordinarie prislista på service av dykutrustning och 10 % rabatt vid provtryckning av flaska.


Som Gävles främsta utbildare inom dykning erbjuder Dyk i Gävle alla medlemmar i Gävlegrodorna 10% rabatt på alla fortsättningskurser inom rekreationsdykning och 15% rabatt på den teoretiska delen av PADI Enriched Air diver