Bli medlem

Bli medlem

  *( Vi behöver all 10 siffrorna i ert personnummer för att kunna registrera dig hos SSDF, om vi inte får dessa så blir du inte registrerad där vilket i sin tur medför att du bl.a. är oförsäkrad.
  OBS! De fyra sista siffrorna används enbart till registreringen hos SSDF för att undvika dubletter med persondata, de kommer inte finnas offentligt någonstans.)

  Priser

  Medlemsskap
  Senior 400 kr
  Junior 300kr (Till och med året man fyller 19)
  Familjemedlem 250kr förutsatt en fullt betalande vuxen i hushållet

  Luftfyllning
  Fri luft 700kr

  Info om medlemsskap

  Enligt direktiven från SSDF ska alla medlemmar som betalat medlemsskap för nästkommande år redovisas senast den 31 december året innan. När det gäller betalningen för 2017 så skall den alltså vara inne i slutet av år 2016.

  Det här innebär att om man INTE vill avregistreras så måste man betala i december. Även om klubben vet att de flesta av er kommer att betala medlemskapet så tvingas vi avregistrera er som inte har betalat in. Klubben kan av förklarliga skäl bara registrera de som FAKTISKT har betalat in medlemsskap för 2017.

  För att bli medlem i Gävlegrodorna så betalar man in en årlig avgift där en del går till SSDF (Svenska SportDykar Förbundet), medlemsförsäkring hos Folksam samt utgifter som håller vår klubb igång, bl.a. badtider på fjärran höjder, oxybox, gps, ekolod, båten, första hjälpen, hemsidan och ekonomiprogram.